Zahradní domky stylově

V dnešní době už nám nestačí, aby úložný prostor na zahradě představovala jen bouda na harampádí. Požadujeme, aby měl zahradní domek hezký design, aby zapadl do zahrady a v ideálním případě, aby nabízel i hodně prostoru pro uložení zahradního náčiní. Zároveň by měl být z kvalitního materiálu, který na zahradě dlouho vydrží a který bude vyžadovat minimální či žádnou údržbu.

Všechny tyto požadavky splňují domky od značky KETER. Firma KETER neustále vyvíjí nové technologie, materiály a design, díky čemuž se můžeme už nyní těšit z nové řady zahradních domků SIGNATURE LINE.

product-image   product-image    product-image

PENT SIGNATURE VERTICAL domky jsou vyrobeny z pevného materiálu DECOCOAT, který je inspirován moderním vzhledem v imitaci dřeva. Domek má robustní zpevněnou ocelovou konstrukci s dvojitými stěnami a kovové výztuhy. Je také vybaven pevnou pultovou střechou, širokými dvojitými dveřmi, světlíky a podlahou pro náročné použití s nosností 150 kg na m2. Domky jsou opravdu pevné, unesou zatížení střechy až 150 kg na m2 a ukotvený domek odolá i velmi silnému větru až 145 km/h.

main-image-4   main-image-5   main-image-6   main-image-3

Tyto PENT domky máme v nabídce ve dvou barevných provedeních. Tmavě šedé dveře jsou doplněné buď o šedé nebo hnědé stěny. Zároveň jsou k dispozici 3 velikosti, takže záleží na Vás, kterou variantu zvolíte.

Další novinkou řady SIGNATURE, jsou domky PENT SIGNATURE HORIZONTAL. Ty se liší horizontálním provedením panelů, které věrně imitují dřevo v barvě vlašského ořechu. I tyto domky je možné zakoupit ve třech různých velikostech.

main-image-0       main-image-0    main-image-0

Všechny typy domků budou v příští sezóně doplněny o zahradní skříně a úložné boxy ve stejném designu tak, aby bylo možné jednotlivé úložné prvky v zahradě sladit.

Za zmínku mezi novými domky stojí také řada NEWTON, kde se standardní varianty domků rozrostly o varianty, kde si sám zákazník určí, jak si domek postaví a díky tomu přizpůsobí domek jakémukoliv prostoru. Stejně tak je možné určit umístění oken. Prémiový materiál EVOTECH zaručuje maximální odolnost vůči vlivům počasí a dlouhou životnost.

main-image-2    main-image-3

Buďte nároční, neslevujte z Vašich nároků a vyžadujte kvalitu i design.